080 14 46

Life gre z mano!

Že za
21,00 €
/mesec*

Vrhunski pisarniški programi, prava strojna oprema in prijazne poslovne storitve – vse na enem mestu, skrbno povezano in izredno preprosto. Popolnoma po vaši meri in za ugodno mesečno naročnino.

* Najem prenosnega poslovnega računalnika HP ProBook 450 G1 Pentium za 2 leti. Cena je v EUR brez DDV in velja ob naročilu na storitve Digitalne pisarne Pošte Slovenije.

Poslovni center Pošte Slovenije. Vrhunski pisarniški programi, prava strojna oprema in prijazne poslovne storitve – vse na enem mestu, skrbno povezano in izredno preprosto. Popolnoma po vaši meri in za ugodno mesečno naročnino.

banner
banner

Piškotki

Piškotek je mala datoteka, običajno sestavljena iz črk in številk, ki se prenese v napravo, ko uporabnik dostopi do določenih spletnih mest. Piškotki se nato ob vsakem ponovljenem obisku pošljejo nazaj v spletno mesto, ki jih je ustvarilo. Piškotki so uporabni, ker spletnemu mestu omogočajo, da prepozna uporabnikovo napravo.

Kako spletno mesto Poslovni Center uporablja piškotke

Poslovni Center uporablja sejne piškote za naslednji splošni namen:

 • Piškotek se uporablja samo na strani Konfigurator za naročanje. V piškotku se hrani podatek o ID-ju seje, ki vsebuje naključno ustvarjen niz, povezan z zbirko podatkov, v kateri so shranjeni uporabniški podatki. Shranjeni podatki vsebujejo informacije o uporabnikih, ki so jih le-ti vnesli ročno:
  • Ime
  • Priimek
  • E-poštni naslov
  • Telefonska številka
  • Nazivi in število predmetov, ki ste jih položili v Nakupovalni voziček pred nakupom

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Več informacij o piškotkih

Strinjam se

Ne strinjam se