080 14 46

Life gre z mano!

Že za
21,00 €
/mesec*

Vrhunski pisarniški programi, prava strojna oprema in prijazne poslovne storitve – vse na enem mestu, skrbno povezano in izredno preprosto. Popolnoma po vaši meri in za ugodno mesečno naročnino.

* Najem prenosnega poslovnega računalnika HP ProBook 450 G1 Pentium za 2 leti. Cena je v EUR brez DDV in velja ob naročilu na storitve Digitalne pisarne Pošte Slovenije.

Vrhunski pisarniški programi, prava strojna oprema in prijazne poslovne storitve – vse na enem mestu, skrbno povezano in izredno preprosto. Popolnoma po vaši meri in za ugodno mesečno naročnino.

banner
banner

ENOSTAVNO, POVEZANO, UGODNO

Brez začetne investicije.

Vrhunske poslovne storitve, strojna oprema in zbirka Office za storilnost zaposlenih brez začetne investicije in z ugodno mesečno naročnino.

Resnično po meri.

Izberite in natančno določite velikost e-poštnih predalov za vaše uporabnike, velikost prostora za dokumente, velikost Superdiska, morebitne dodatne storitve in funkcionalnosti ter primerno strojno opremo.

Poskrbljeno za vse.

Prek administrativnega portala lahko sami preprosto in hitro upravljate z uporabniki in storitvami. Sproti prilagajajte število uporabnikov, velikost e-poštnih predalov in možnosti, ki so jim na voljo.

Popolna mobilnost. Najvišja zanesljivost in izredna varnost.

Storitve so prek spleta na voljo kjerkoli na skoraj vseh napravah – na osebnih računalnikih, pametnih telefonih in tablicah ter prek spletnega brskalnika. Storitve se zagotavljajo iz najsodobnejšega podatkovnega centra Pošte Slovenije, ki močno presega finančne, tehnične in strokovne zmožnosti pravzaprav večine podjetij.

Podatki ostanejo v Sloveniji.

Tako se izognete težavam zaradi iznosa osebnih podatkov v tretje dežele, ki ne zagotavljajo enake ravni varstva osebnih podatkov kot domača jurisdikcija.

Brezplačna podpora in pomoč.

Pošta Slovenije nudi brezplačno telefonsko in spletno svetovanje ter podporo pri izbiranju, nameščanju in uporabi vseh storitev.

Dostava.

Pošta Slovenije vam v treh delovnih dneh po naročilu dostavi vso naročeno strojno in programsko opremo Microsoft Office.

Poslovna e-pošta

IZJEMNA PRILAGODLJIVOST

Kjerkoli in kadarkoli.

Vaš poslovni rokovnik – e-pošta, stiki in opravila v koledarju – je s storitvijo Poslovna e-pošta dostopen na vseh osebnih računalnikih z internetno povezavo.

Najvišja varnost in učinkovita zaščita.

Vključena je celovita varnostna rešitev za zaščito pred virusi in neželeno pošto, ki se posodablja vsak dan.

Izjemna prilagodljivost.

Prek administrativnega portala lahko sami preprosto in hitro upravljate z uporabniki in storitvami. Sproti prilagajajte število uporabnikov, velikost e-poštnih predalov in možnosti, ki so jim na voljo.

Podpora za mobilne naprave.

Tudi zamenjava mobilne naprave je enostavna – vsi stiki, obveznosti na koledarju in opravila se na novi napravi prikažejo že v nekaj minutah.

Hiter in enostaven prehod.

Prehod na nov način uporabe e-pošte in komunikacije je enostaven s pomočjo visoko usposobljene ekipe strokovnjakov Pošte Slovenije, ki vas bo vodila med prehodom in vam nudila pomoč pri vsakem koraku.

Predvidljivi stroški.

Storitev se zaračunava mesečno glede na število uporabnikov.

Komunikator

PREPROSTO IN UČINKOVITO POVEZOVANJE

Hitra, enostavna in vsestranska komunikacija.

Na enostaven način vzpostavite neposredno komunikacijo z eno osebo ali pa s skupino, bodisi z besedilnimi sporočili bodisi glasovnim ali video klicem.

Napreden pregled nad dostopnostjo in prihranek pri telefoniji ter potnih stroških.

Razpoložljivost sogovornikov je označena z majhnim indikatorjem zraven njihovih imen. Takoj lahko ugotovite, ali je vaš sogovornik prost, zaseden ali pa sploh ni prijavljen v računalnik. Če ima vaše podjetje več pisarn, morda celo v različnih državah, lahko prihranite pri telefonskih stroških. Telefonirajte neposredno iz Komunikatorja brez stroškov za klasično telefonijo. Z organizacijo spletnih konferenc lahko prihranite pri času in denarju za sestanke zunaj pisarne in poslovna potovanja.

Povezanost z Microsoft Outlookom.

Izmenjana sporočila in zgodovina telefoniranja se samodejno shranjujejo v Outlookovi mapi in tako postanejo dostopni za pregledovanje in iskanje.

Mobilni dostop.

Različica Komunikatorja za mobilne naprave omogoča vpogled v prisotnost in izmenjavo besedilnih sporočil kjer koli se nahajate.

Skupna raba delovne površine.

S klikom v Komunikatorju lahko sodelavcem enostavno omogočite vpogled v vaš računalnik ali katero od odprtih aplikacij za prikaz informacij, iskanje ali nudenje pomoči.

Varna in zaščitena komunikacija.

Komunikacija s storitvijo Komunikator je varna in zaščitena pred krajo zaupnih poslovnih podatkov.

Izjemna prilagodljivost.

Prek administrativnega portala lahko sami preprosto in hitro upravljate z uporabniki in storitvami. Sproti prilagajajte stroške, število uporabnikov in možnosti, ki so jim na voljo.

Superdisk

VEČ PROSTORA ZA VAŠE PODATKE

Kot vsak drugi disk, a vedno z vami.

Superdisk lahko uporabljate kot navaden lokalni disk z Raziskovalcem (Windows Explorer). Ni vezan na en sam računalnik in ga lahko uporabljate na neomejenem številu računalnikov, kjerkoli ste in na kateremkoli računalniku delate.

Dostop s spletnim brskalnikom.

Do vašega Superdiska lahko dostopate tudi s spletnim brskalnikom prek varne povezave ter pregledujete ali urejate obstoječe podatke, dodajate nove dokumente ali ustvarjate nove mape.

Varen pred virusi in napadi.

Podatki Superdiska se nahajajo v izjemno varnem podatkovnem centru Pošte Slovenije, kjer stalno skrbimo za protivirusno zaščito in za zaščito pred internetnimi napadi.

Zasebnost.

Vse datoteke, shranjene na Superdisku, so šifrirane. Do njih je možno dostopati samo prek varne SSL-povezave.

Izjemna prilagodljivost.

Prek administrativnega portala lahko sami preprosto in hitro upravljate z uporabniki in storitvami. Sproti prilagajajte število uporabnikov in možnosti, ki so jim na voljo.

Moj portal

DOSTOP KJERKOLI, KADARKOLI

Bodite na tekočem.

Moj portal je osrednja točka za zbiranje in izmenjavo vseh informacij o najavljenih dogodkih, sestankih, projektih in dokumentih v vaši organizaciji.

Varnost na prvem mestu.

Do Mojega portala lahko dostopate iz katerega koli računalnika z internetno povezavo z vpisom uporabniških podatkov. Dostop poteka izključno prek varne šifrirane povezave SSL.

Sledenje dokumentov in zmogljivo iskanje.

Dokumenti se nahajajo na enem mestu, kjer se izvajajo tudi vse dejavnosti, zato ni potrebe po več kopijah istega dokumenta. Možno je spremljanje različic dokumentov ter objavljanje in potrjevanje le-teh. V trenutku najdete informacijo, dokument ali vsebino, ki jo potrebujete.

Obvestila in opozorila.

Če želite biti obveščeni, ko se spremeni določena vsebina ali dokument, lahko vključite obvestila in takoj dobite e-pošto z informacijo o spremembi.

Povezan z zbirko Microsoft Office.

Moj portal je popolnoma integriran s pisarniško zbirko Microsoft Office. Dokumente je možno odpirati in jih posodabljati neposredno v aplikacijah, kot so Word, PowerPoint, Excel in druge. Z vsebinami, kot so koledarji in stiki v skupni rabi, lahko delate kar iz Microsoft Outlooka. Z enostavnim urejanjem, izbiro ene od številnih vnaprej pripravljenih barvnih shem in dodajanjem logotipa podjetja lahko že v nekaj minutah ustvarite profesionalen portal.

Upravljajte z dovoljenji.

Moj portal ima več ravni dovoljenj, vsak uporabnik pa ima vpogled le v tiste vsebine oziroma lahko izvaja samo tista dejanja, za katera ima dovoljenja.

Strojna oprema

PRIHRANITE STROŠKE NABAVE

Vse na enem mestu.

Vsa računalniška oprema, ki jo potrebujete v vaši pisarni, na enem mestu. Pregledno in udobno naročanje z brezplačno dostavo na vaš naslov.

Strokovna pomoč in svetovanje.

Brezplačno telefonsko in spletno svetovanje ter podpora pri izbiranju, nameščanju in uporabi strojne opreme.

Vedno najboljše.

Z najemom strojne opreme pri Pošti Slovenije boste vedno uporabljali sodobna in zmogljiva orodja. Po preteku naročniškega razmerja lahko sklenete novo razmerje ter pridobite popolnoma novo in sodobnejšo opremo ali pa staro izredno ugodno odkupite.

Servis.

Z najemom strojne opreme pri Pošti Slovenije boste prihranili na času tudi takrat, če bo šlo kaj narobe. Okvarjeno opremo bodo pri vas prevzeli naši uslužbenci in vam jo popravljeno tudi vrnili.

Zbrika MS Office

ENOSTAVNO IN UČINKOVITO

Microsoft Office Standard.

Microsoft Office Standard povezuje najboljša orodja, ki vam olajšajo delo s podatki in dokumenti ter povezovanje. Različica standard vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote in Publisher.

Že za 14,69 EUR na mesec na uporabnika.

Microsoft Office Professional Plus.

Microsoft Office Standard združuje orodja, ki vam in vašim zaposlenim omogoča hkratno ustvarjanje in urejanje dokumentov. Opravili boste lahko več dela brez uporabe posebnih programov. delo s podatki in dokumenti ter povezovanje. Različica standard vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Accsess, InfoPath, SharePoint Workspace in Lync.

Že za 20,05 EUR na mesec na uporabnika.

Moj portal

Zbirka MS Office

Superdisk

Komunikator

Poslovna e-pošta

Najem diskovnih kapacitet

Kontakt

Informacije: info@poslovnicenter.si

Podpora: podpora@poslovnicenter.si

Brezplačna pomoč in naročanje:
080 14 46

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Več informacij o piškotkih

Strinjam se

Ne strinjam se